ΚΑΡΙΕΡΑ

Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για το ενδιαφέρον που δείχνετε για την Elemec S.A.

Η Elemec S.A. είναι μία από τις πλέον αξιόπιστες εταιρείες του κλάδου με δυνατότητες εφαρμογής σύγχρονων τεχνολογιών στην εκτέλεση έργων μεγάλης κλίμακας.

Βασικοί λόγοι για να εργασθείτε στην Elemec S.A. αποτελούν:

  • ZH σημαντική θέση που κατέχει η Elemec S.A. στο χώρο των κατασκευών, των έργων πράσινης ανάπτυξης και των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας, των τηλεπικοινωνιακών έργων και των έργων μεταλλικών κατασκευών
  • ZΗ υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρει
  • ZΗ εντυπωσιακή ανάπτυξη των τελευταίων ετών και τα οικονομικά αποτελέσματα της εταιρείας
  • ZΗ πολύ ικανοποιητική χρηματοοικονομική κατάσταση της εταιρείας
  • ZΟι προοπτικές ανάπτυξης της εταιρείας με την ανάληψη νέων έργων τόσο στην Ελλάδα – Κύπρο όσο και στο εξωτερικό

Στην ELEMEC S.A. θεωρούμε ότι ο ανθρώπινος παράγοντας είναι η κυριότερη παράμετρος για την οργάνωση, την ανάπτυξη και την εξέλιξη μίας εταιρίας στον χρόνο. Για αυτό και προφέρουμε άριστες συνθήκες εργασίας, κίνητρα και σημαντικές προοπτικές για μια επιτυχημένη καριέρα.

Παρέχουμε ένα άριστο εργασιακό περιβάλλον όπου καλλιεργείται πνεύμα ομαδικότητας, συνεργασίας και συνεχούς αναζήτησης γνώσης με προοπτικές εξέλιξης. Η εκπαίδευση και η συνεχής προσωπική εξέλιξη αποτελούν σημαντικές προτεραιότητες, ώστε να συνεχίσουμε να βρισκόμαστε στο επίκεντρο των τεχνολογικών εξελίξεων και να διατηρούμε τους ρυθμούς ανάπτυξης και τη στρατηγική μας θέση.

Ενισχύουμε συνεχώς το ανθρώπινο δυναμικό μας ανάλογα με τις ανάγκες της εταιρείας, γι’ αυτό αν ενδιαφέρεστε να κρατήσουμε τα στοιχεία σας σε αρχείο και να σας ενημερώνουμε σχετικά με νέες θέσεις εργασίας, στείλτε το βιογραφικό σας σημείωμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@elemecganotis.gr